НовиниНовини1 листопада 2018

Син Ірини Горової та Потапа став амбасадором Дитячої медіа школи 1+1 медіа

Андрій Потапенко співпрацюватиме з медіа школою протягом двохмісяців.  Його завдання – надихнути дитячу аудиторію розвиватися та вивчати з юного віку не тільки шкільну програму, але й отримувати ті знання, які потрібні поколінню Z.

«Медіа сфера вже давно стала одним із основних фокусів інтересів підростаючого покоління. Наше завдання – розповісти більше про можливості, які відкриває перед дітьми Дитяча медіа школа, та надихнути їх навчатись новому. Таким провідником у світ медіа для дітей стане Андрій», – зазначає Юрій Білокур, керівник Вищої школи Media & Production.

Не зважаючи на свій юний вік, Андрій вже має досвід роботи в кадрі ведучим та моделлю. Юний блогер також успішно веде свій Instagram, за яким стежать майже 30 тисяч підписників, а на його YouTube-канал Potapchiq VLOG підписано понад 10 тисяч фоловерів.

За навчанням, як мама, буде спостерігати продюсер Ірина Горова та коментуватиме процес.

«Нові знання та розвиток у різних сферах розширює світогляд дитини, тому коли Дитяча медіа школа 1+1 медіа запропонувала Андрію стати амбасадором, я одразу погодилася. Як мама, намагаюсь підтримувати всі прояви творчої особистості сина. Він дуже талановита дитина: вміє жартувати, добре спілкується з великою аудиторією у блогах та зі сцени заходів. Із задоволенням буду спостерігати за його досягненнями у блогінгу», – додає Ірина Горова.

 

 

Читайте також