НовиниНовини15 вересня 2023

Телеканал Nickelodeon завершив локалізацію контенту в Україні та доступний 100% українською мовою

Один з найпопулярніших світових брендів розваг для дітей Nickelodeon, який входить до дистрибуційного портфоліо 1+1 media в Україні, завершив перехід на українську мову та відтепер має 100% українськомовну доріжку.

Канал доступний до перегляду на багатьох платформах, включаючи OTT, пакети супутникового оператора Viasat і кабельні мережі.

Канал пропонує національній аудиторії локалізовану версію всесвітньо відомого бренду з більш ніж 40-річною історією. Контент спрямований на дітей дошкільного віку, дітей від 6 років та підлітків, а різноманіття популярних шоу та програм ідеальне для сімейного перегляду. 

Українські діти разом з батьками мають доступ до величезної кількості першокласних шоу та програм рідною мовою: «Губка Боб Квадратні Штани», «Щенячий патруль», «Небезпечний Генрі», «Небезпечний загін», «Нейт Всемогутній», «Касаґрандес», а також спін-офи «Губки Боба Квадратні Штани» — «Табір «Корал»: Дитинство Губки Боба» і «Шоу Патріка Зірки», які нещодавно побачили світ, і багато іншого.

Крім цього, як анонсували раніше, до кінця цього року глядачі можуть очікувати на вражаючу лінійку до 150 прем’єрних серій нових серіалів українською мовою, зокрема «Трансформерів: Нової Іскри», «Невгамовних», «Пошти Мідлмост», «Monster High», «Дуже гучного дому» і «Таємниць Скелястого острова».

Читайте також