NewsNews16 April 2024

1+1 media стала головним медіапартнером Одеського міжнародного кінофестивалю

Цьогоріч 1+1 media стала головним медіапартнером Одеського міжнародного кінофестивалю.

Національна і міжнародна конкурсна програми якого пройдуть з 12 по 20 липня 2024 року в місті Київ. Презентації Work In Progress відбудуться в межах подій секції Film Industry Office 17 липня 2024 року.

Традиційно, саме на ОМКФ проходять прем’єри найбільш очікуваних національних фільмів, а також дебютують молоді таланти. У позаконкурсних програмах Одеського міжнародного кінофестивалю глядачі мають ексклюзивну можливість першими побачити міжнародні фестивальні хіти. А Film Industry Office — платформа для професійної комунікації, яка щороку обʼєднує за важливими обговореннями топових представників галузі. 

«Ми раді підтримувати Одеський міжнародний кінофестиваль — одну з найважливіших кіноподій в Україні. Важливо говорити про індустрію, розвивати індустрію, адже це також частина культурної дипломатії. Тому подібні події — завжди будуть у нашому фокусі, та ми як медіа їх всебічно висвітлюватимемо», — коментує керівник телевізійного бізнесу 1+1 media Максим Кривицький.

До участі у Міжнародній європейській конкурсній програмі допускаються ігрові, неігрові, анімаційні та експериментальні повнометражні європейські фільми всіх жанрів, виробництво яких завершили у 2023 або 2024 рр.

До Національної конкурсної програми допускаються ігрові, неігрові, анімаційні та експериментальні повнометражні українські фільми всіх жанрів, виробництво яких завершили у 2023 або 2024 рр.

Ознайомитися з умовами участі у Work in Progress та подати заявку на участь можна за тут. Заявки приймаються з 16 квітня до 10 травня включно. Регламент конкурсу доступний за посиланням.

Також інформаційним партнером ОМКФ є платформа кіно та телебачення Київстар ТБ.

Read also