NewsNews5 October 2017

Гасяк Інна - Digital PR менеджер (стажер)

"There are no secrets to success. It is the result of preparation, hard work, and learning from failure".

Що можна встигнути зробити за 3 місяці літа? Ну наприклад: з'їздити в Штати по Work and Travel; схуднути на 10 кг; або пройти стажування в 1+1 media. От останнє, цього літа, мені і вдалося зробити. Сказати, що це було найкраще літо в моєму житті, то ні, але це 100% було літо, що кардинально змінило моє бачення на майбутню професію.

А тепер запитаємо інакше: Що можна встигнути зробити протягом трьох місяців стажуючись в 1+1 media? Ну наприклад, проспівати 354 пісні. Ні, не тому що немає роботи, а через те, що з пісеньками завжди працюється веселіше, і ще вони надихають на креатив. Можна написати 245 публікацій, а то і більше. Прочитати протягом 3 місяців близько 30 книг, бо #книголав мотивує читати більше. Переглянути десятки фільмів і бути в курсі усіх світових кіноновин, бо як можна писати про «Де Кіно» (фестиваль українського кіно) не дивлячись хоча б одного фільму в день!? Ще можна випити 164 чашки кави. Ой, ні! Не тому, що скоро дедлайни (хоча вони також є), а тому що в «Ефірі» (корпоративному кафе) готують найсмачніший лате, наймиліші баристи. Також можна стати особистим фотографом восьминіга Стіві (іграшки-талісману PR-департаменту ), і робити йому крутіші фотки, ніж собі. Ще можна, за один event, спробувати себе в ролі не тільки PR менеджера, а і декоратора, хостес і навіть двірника😉

А ще, і це напевно, одне з найголовніших, можна познайомитися з людьми, які створюють нереально круті проекти; які віддаються улюбленій справі на всі 100%; і які своїм талантом та уміннями переконують, що неможливого не існує, і ніколи не пізно робити те, від чого отримуєш кайф.

Ну, а зараз, поки ви думаєте чи не провести ваше літо так само? Я іду пити свій 165 лате і кайфувати від того, чим займаюся в 1+1 media.

Read also