NewsNews6 May 2024

Київстар ТБ транслюватиме "Євробачення-2024" у вільному доступі

Перший півфінал “Євробачення 2024” транслюватиметься наживо 7 травня о 22.00 на телеканалі Суспільне Культура.

Переглянути його можна на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ без додаткової плати незалежно від мобільного оператора чи інтернет-провайдера.

Вже у вівторок українці зможуть вболівати за дует alyona alyona & Jerry Heil у півфіналі "Євробачення-2024". Ще з моменту Нацвідбору пісня Teresa & Maria заполонила головні музичні чарти України. Режисеркою виступу стала українських представниць стала Таня Муіньо, яка знімає кліпи світовим зіркам.

Саме 7 травня ми дізнаємось, чи пройдуть українські співачки у фінал Євробачення. 

Подія транслюватиметься у прямому ефірі на телеканалі Суспільне Культура. Київстар ТБ надає вільний доступ для авторизованих користувачів. Щоб авторизуватись потрібно просто ввести свій номер телефону у відповідному полі. Після трансляції глядачі можуть переглянути  подію також і в записі на платформі.

До слова, переглядати контент на Київстар ТБ з одного акаунту можна одночасно на 5 пристроях: смартфоні, телевізорі, планшеті, ноутбуці та ТВ-приставці. 

Голосування відбудеться на декількох платформах:

  • у мобільному застосунку Eurovision Song Contest, який доступний для ОС Android, iOS або Windows. У додатку зможуть голосувати глядачі із країн, які не беруть участь у півфіналі;
  • по телефону та/або SMS можуть віддати свій голос країни-учасники за номерами, що будуть оголошені під час трансляції;
  • на сайті esc.vote можуть проголосувати країни, які не беруть участь.

Цьогоріч головний пісенний конкурс Європи пройде у місті Мальме, що у Швеції. У першому півфіналі окрім України, також виступлять Кіпр, Сербія, Литва, Ірландія, Польща, Хорватія, Ісландія, Словенія, Фінляндія, Молдова, Азербайджан, Австралія, Португалія та Люксембург. 

Read also