NewsNews28 June 2022

"Sport Front": Digital flash mob #RussianSportKills to boycott Russian athletes has been launched

13 червня група 1+1 media спільно з Андрієм Шевченком, найкращим футболістом Європи 2004 року, головним тренером національної збірної України (2016-2021 рр), запустили проєкт «Спортивний фронт». Мета масштабної комунікаційної кампанії – блокування російських збірних та команд, бойкот спортсменів-росіян, які висловилися «за війну» або не озвучили свою позицію, та всебічна підтримка українського спорту. Першим героєм відеоролику, леймотив якого – «Мовчання вбиває», став сам Андрій.

Відео: https://youtu.be/bKBhWf_qetk 

У продовження серії ініціатив, передбачених в межах проєкту «Спортивний фронт», група 1+1 media запускає Digital-флешмоб #RussianSportKills. Флешмоб покликаний розгорнути масштабний рух у соціальних мережах Instagram, Facebook, Twitter - для цього користувачі повинні робити публікації із закликом бойкотувати російських спортсменів і поширювати наратив про те, що «Мовчання вбиває». В межах кампанії розроблена серія спеціальних постерів, які демонструють, як тиша з боку російських спортсменів, збірних та команд щодня знищує українців.

Ключові хештеги для публікацій – #BoycottRussianSport, #TurnOffRussia, #StandWithUkraine #StopWar, #russiaisaterroriststate.

«Спорт в росії став додатковою формою пропаганди. Поки представники різних видів українського спорту зі зброєю в руках боронять нашу країну від безжального окупанта, російські спортсмени продовжують з’являтися на змаганнях світового рівня. Ми закликаємо весь цивілізований світ бойкотувати змагання за участю російських спортсменів, звертатися до міжнародних асоціацій з проханням відсторонити росію від престижних змагань, критикувати російських спортсменів, які або мовчать про війну рф проти України, або говорять неправду. Разом – ми сила! Чим більше буде сказано на цю тему, тим швидше ми приблизимо нашу спільну Перемогу», коментують в 1+1 media. 

Завантажити постери для публікації в соціальних мережах можна за посиланням. Цим повідомленням група 1+1 media надає дозвіл на їхнє використання.

Read also