Newstet6 July 2022

TET TV channel is launching a new CREATIVE LAB project

Команда ТЕТ пропонує послуги з розробки відео та графічних промоматеріалів для компаній, які виробляють оригінальний контент: фільми, реаліті-шоу, серіали та матеріали для YouTube. 

Телеканал ТЕТ запускає новий проєкт CREATIVE LAB, завдяки якому іноземні компанії зможуть замовляти якісні відео та графічні матеріали та адаптувати їхній контент до українського ринку.

CREATIVE LAB — це команда топових вузькопрофільних фахівців, включаючи редакторів, графічних дизайнерів, маркетологів, копірайтерів, артдиректорів, бренд-менеджерів, PR-фахівців, контент і SMM-менеджерів.

Щодня команда створює промоконтент як для традиційного лінійного мовлення, так і для різноманітних цифрових платформ.

CREATIVE LAB працює з монтажем будь-якої складності: створює монтажні ролики (з кадрів фільму, серіалу або будь-якого відео), з ліпсінк-технологією, футеджами або на основі копірайту. Розробляє графіку зі вже наявного матеріалу або створює з нуля, враховуючи світові тренди дизайну. Агентство також розробляє ботів у Viber і Telegram, як із базовим набором функцій, так і зі складнішими креативними ідеями.

Телеканал ТЕТ — надійний діловий партнер, велика компанія з бездоганною репутацією, один із лідерів українського медіаринку.

Агенція повного циклу CREATIVE LAB відкрита для співпраці над новими проєктами для створення якісного контенту, який задовольнить запит клієнта.

За детальнішою інформацією переходьте за посиланням і надсилайте свої запити директорці з маркетингу ТЕТ Надії Сперчун (n.sperchun@tet.tv).

Read also