NewsNews30 October 2020

The statement of the 1+1 media group in response to communication by the TV channel “Ukraine”

У відповідь на спільну заяву Munhwa Broadcasting Corp (MBC), Fremantle та ТРК «Україна» група 1+1 media повідомляє, що станом на 30 жовтня 2020 року не отримувала жодного звіту або іншого повідомлення від FRAPA та не є «озброєна даною інформацією», про що йдеться у заяві компаній.

FRAPA є громадською організацією, висновки якої не можуть вважатися беззаперечними. Втім, навіть згідно з поточними правилами FRAPA – Infringement Guide – якщо відсоток подібностей складає менше 80%, то цього недостатньо, аби підтвердити, що формат є копією. Згідно ж тексту спільної заяви, у звіті FRAPA, який не було надано 1+1 media, йдеться про 73%. Крім того, у звіті міститься недостовірна інформація. Зокрема, зазначено, що у шоу «Маскарад» змагаються дві команди суддів, хоча у форматі суддів взагалі немає. Присутні й інші неточності, які медіахолдинг готовий прокоментувати по факту отримання оригіналу звіту.

Отже, у відповідь на запити від ЗМІ, хочемо прокоментувати, що 1+1 media не планує вносити жодних змін у шоу «Маскарад», оскільки медіахолдинг виробляє інший формат, який немає жодного відношення до формату «The Masked Singer».

Як зазначалося раніше, 1+1 media вирішуватиме всі питання щодо шоу «Маскарад» виключно у юридичній площині.

Read also