NewsNews15 April 2024

«Здійсни мрію»: 1+1 media та актор Юрій Ткач реалізували мрію хлопчика, тато якого загинув унаслідок війни

Нещодавно було реалізовано мрію 14-річного Владислава Богомазова, батько якого прийняв рішення піти добровольцем до ЗСУ у 2022 році. Проте, виконуючи бойове завдання на Донеччині, загинув за Україну.

Ментор ініціативи, ведучий телепроєктів 1+1 media Тімур Мірошниченко допоміг реалізувати мрію — поспілкуватися з кумиром, актором Юрієм Ткачем. Хлопець обожнює українські комедії за участі Юрія, тому ситком «Одного разу під Полтавою» — в списку найулюбленіших. Зустріч відбулася в онлайн-форматі, оскільки вже довгий час школяр проживає в Німеччині. 

«Будь-яка мрія змушує рухатися та викликає емоції, яких нам зараз не вистачає. З Владиславом відбулася цікава зустріч. Оскільки, ставивши питання та підводячи до зустрічі з Юрієм Ткачем, вже бачив, як в його очах запалювався вогник. Говорячи про свою мрію, він ставав яскравішим, а побачивши Юрія — в нього в очах був вибух емоцій. Очі не брешуть. Досі пам’ятаю цю мить», — додає ведучий телепроєктів 1+1 media, ментор проєкту Тімур Мірошниченко.

В дитинстві Владиславу поставили діагноз — рідкісне генетичне захворювання муковісцидоз. Хлопчик на все життя прикутий до апарату вентилювання легенів. Саме тому, ще до початку повномасштабного вторгнення, сім’я вимушена була виїхати з рідної Харківщини до містечка Оффенбах, аби отримувати відповідне лікування та підтримувати задовільний стан. Коли розпочалось повномасштабне вторгнення та після тривалої окупації міста, рідна домівка сім’ї зазнала значних обстрілів. 

«Мрія Владислава стала втіленням надії та волі до життя в серцях усіх дітей, якими опікується БФ “Діти Героїв”. Побачивши, як вогник запалювався в його очах, коли збулося його найбільше бажання, ми розуміємо, що кожен з нас може змінити життя іншої людини на краще, лише даруючи їй краплинку радості та надії. Тож місія нашого фонду — допомогти підопічним почуватися краще та бути опорою для них на шляху до побудови успішного життя», — каже Тетяна Новицька, СЕО БФ «Діти Героїв».

Більше про особистісну історію школяра та здійснення мрії — дивіться у випуску проєкту «Ближче до зірок», що виходить щонеділі о 9:00 на телеканалі ТЕТ, за цим посиланням

Нагадаємо, що в межах співпраці проєкту «Здійсни мрію» та благодійного фонду «Діти Героїв» передбачено реалізацію нематеріальних мрій дітей, які втратили одного або двох батьків внаслідок російської війни проти України. Раніше ведуча «Сніданок з 1+1» на 1+1 Україна Неля Шовкопляс зустрілася з 14-річною Златою Скосар, тато якої загинув унаслідок війни. Детальніше про це — за посиланням.

Read also