NewsUnian26 February 2022

UNIAN has opened access to the photo stock on resistance to Russia’s aggression

ІА УНІАН, що входить до складу групи 1+1 media та має найбільшу оперативну фотослужбу новин в Україні, відкриває свій фотобанк для усіх ЗМІ, інфлюенсерів та міжнародних агенцій. Так, кожен охочий для висвітлення своїх матеріалів в медіа може безкоштовно скористатися усіма світлинами, що стосуються спротиву України російській агресії.

«Ми пропонуємо всі доступні ресурси нашого фотобанку задля донесення правди – правди в чесних світлинах, що не піддаються ретуші. Ми протидіємо російській брехні і готові надавати будь-яку оперативну інформацію всьому світу, аби знищити пропагандистську російську машину, яка щосекундно видає армію фейків та цинічно бреше», – коментує Михайло Ганницький, шеф-редактор УНІАН.

В агентстві зазначають, що фотокореспонденти у ці критичні для нашої країни дні працюють лише над однією темою: фіксацією злочинів країни-агресора та відважного спротиву України. Усі тематичні фото можна знайти на сайті https://www.unian.net/ за такими запитами (залежить від мови пошуку): военное положение (рус), воєнний стан (укр), martial law (eng).

Всі фотоматеріали доступні в різних роздільних здатностях, включаючи максимальну – без реєстрації.

https://photo.unian.ua/  (українськомовна версія сайту),

https://photo.unian.net/  (російськомовна версія сайту),

https://photo.unian.info/  (англомовна версія сайту).

Read also