Newsplusplus24 January 2022

Прем’єри лютого на телеканалі ПЛЮСПЛЮС

У лютому на телеканалі ПЛЮСПЛЮС стартують одразу дві мультсеріальні прем’єри — «Джейк та пірати Нетландії» і «Сонік Бум». Окрім цього, ПЛЮСПЛЮС продовжує тішити глядачів великими історіями, серед яких легенди мультиплікації від студій Pixar Animation Studios та Walt Disney Pictures — «У пошуках Немо», «Думками навиворіт», «Король Лев», «Вперед і вгору» та «Волл-і».

Мультсеріал «Джейк та пірати Нетландії» розповідає про пригоди трьох юних піратів: Капітана Джека, Іззі та Каббі, а також папуги Скуллі. Друзі постійно вирішують піратські питання та отримують винагороду в золотих дублонах. Проте підступний Капітан Крук має наміри викрасти їхні накопичені монети разом з іншими скарбами. Дивіться історію про те, як пірати намагатимуться повернути свої чесно зароблені гроші з 31 січня о 20:30 щодня на телеканалі ПЛЮСПЛЮС.

«Сонік Бум» — анімаційний серіал про їжака Соніка. Гострий на язик, хоробрий та невловимий він пірнає у телеекрани глядачів, де на всіх чекає вир пригоди у протистоянні його давньому ворогу Доктору Еггману. Серед головних талантів Соніка — швидкість та спритність, круті навички боротьби та, чи не найголовніше, вміння збирати біля себе найкращих соратників. Не обійшлося й без красуні-їжачихи Емі, яка й любить компанію Соніка за постійний драйв та ризик. Дивіться «Сонік Бум» щодня на ПЛЮСПЛЮС з 31 січня о 21:30.

Що ж до легендарних та улюблених багатьма мультфільмів із рубрики великих історій на ПЛЮСПЛЮС — дивіться прем’єри щонеділі о 19:30 та повтори щосуботи о 17:30. Так, «У пошуках Немо» дивіться 5 лютого, «Думками навиворіт» — 6 та 12 лютого, легендарний мультфільм «Король Лев» — 13 та 19 лютого, «Вперед і вгору» телеканал ПЛЮСПЛЮС покаже 20 та 26 лютого, а завершиться місяць науково-фантастичною анімацією «Валл-і» 27 лютого. 

Дивіться улюблені мультсеріали та мультфільми на телеканалі ПЛЮСПЛЮС. Підписуйтеся на сторінки телеканалу у соціальних мережах instagram і facebook, щоб слідкувати за анонсами та новинами ПЛЮСПЛЮС, а також за подіями у світі анімації. 

Read also